Over Studio Dôme

Na 25 jaar ervaring opgedaan te hebben in de wholesale van zowel dames als herenkleding, zette Mylena Jacobs haar werk verder in haar eigen bedrijf en nam met haar team een vliegende start. Studio Dôme zag 1 Januari 2014 het licht in Antwerpen in een mooie showroom zijnde een voormalige kapel, vandaar de naam. Naast een agentuur voor merken uit het midden-hoog segment in Belux, bouwde Studio Dôme als distributeur een sterk netwerk op in 7 Europese landen.

Studio Dôme biedt voornamelijk onderdak aan Italiaanse merken, zoals Just For You, Animapop, Kaos en Twenty Easy… maar ook het Spaanse merk Vilagallo is een toegevoegde waarde. De visie van Mylena is dat zowel de retailer als wholesaler constant moet inspelen op de tendensen maar ook noden van de markt. Studio Dôme wil steeds voorwaarts bewegen en staat bekend als spotter van vernieuwende, trendy merken waarbij kwaliteit en service centraal staan.

Om nog beter bereikbaar te zijn voor haar klanten verhuist de showroom op 1 Januari 2017 naar de Fashion Gardens in Brussel waar iedereen steeds welkom is om een kijkje te nemen.

Bekijk hier onze merken

Headoffice:
Haaggatstraat 100
3071 Erps-Kwerps
België

Tel: +32 496 551 141
Email: office@studiodome.be

Showroom:
Fashion Gardens

Atomiumsquare 1
F 029b-033
1020 Brussel